Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du det var en sak !

 

Fan ta den här satans natten, precis som hjärtat som ligger under sängen.

Fan ta den här oron, som sliter mig likt ett förrymt lejon.

Fan ta min förbannade heder, som lämnar mig schack matt gång på gång.

Fan ta min otilräcklighet, att aldrig räcka till när det väl behövs.

Fan, fan, fan.

För den här situationen

För det här hålet

Fan, fan, fan

Fan ta era spratt och rykte, som lämnar mig sömnlös.

Fan ta min falska heder, som gör mig nonchalant.

Fan ta den här rastlösheten, ur min kropp.

Fan ta dig, och all olycka




Fri vers av Neal
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-18 01:09



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Den här var jättebra !
2007-01-18

  Daniela Linder
so true
2007-01-18

  Thurizas
Fan fan..... FAN JA!!!!
2007-01-18

    Ling
Fan ta mycket, skulle jag säga.
Du uttryckte det bättre.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal