Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kisel


seglar mig ljuset
genom

och rött minns
strömmar
vågvatten alla fågelvingar

vägarna jag inte

högervristen sluten stilla
mellan händer hals
famnad stenytor mossa

fukten och fingrarna
bergarter som
namn
och jag ändå

utan avtryck




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-01-18 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart