Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag försvann

vad skulle du göra
om jag försvann
bara sådär
lämnat mobilen på bordet
bäddat sängen
städat rummet
inte lämnat något spår
bara gått min väg
utan någon varning
utan något bagage
du kan inte nå mig
vill du hitta mig?
jag vill inte bli hittad
otillgänglig
ge mig ut i världen
på upptäcksfärd
jag är inte här
vad skulle du göra
om jag kom tillbaka
nån vecka senare
skulle du bli glad
skulle du bli arg
skulle du bli förvånad
skulle du ens reagera
om jag kommer tillbaka
och mitt rum är tomt
min säng är borta
min stereo är tagen
min iPod fick min bror
hur skulle du då reagera
du trodde inte jag skulle komma tillbaka
ger bort mina saker
mitt rum
mina minnen
mitt liv




Övriga genrer av Colle
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-01-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle