Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never Ending



Nu ska jag sluta
Ska låta dig gå

Låta dig försvinna
Sluta försöka förstå

Jag ska öppna mitt sopnedkast
Slänga ner allt om dig

Försöka glömma allt i en hast

Vem sjutton försöker jag lura
Förutom...Mig....?




Fri vers av BoingBoing
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-19 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing