Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag har aldrig varit så taggad som nu!

Jag ska faan låta min ilska gå ut över alla som kommer i min närhet..
Mitt våldsamma betende ska ALLA få smaka på..
Jag ska faan DÖDA, DÖDA, DÖDA alla som fått mig att lida under alla dessa jävla år!
jag ska dunka huvet i väggen tills de börjar blöda som jag gjort 100tals gånger men den här gången ska ingen stoppa mig utom döden själv..
så många år av lidande
så många år av skam
så många år av ångest..
så många gånger jag tänkt ta slut på de..

Men jag har aldrig varit så taggad som nu!




Fri vers av heavymetalunge
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 12:06



Bookmark and Share


  Taggen
jag förstår dig gumman men gör inte det.. det kommer bara sluta med att du får flytta precis som jag och du vet att jag inte vill det.. har det hänt nått eftersom att du e arg?
2007-01-22

  Raven X
bra skrivet...men jag hoppas förtfarande du inte tar livet av dig
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge