Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasierna kan ta dig långt bort...


\"Alv Äpple\"

En daggdroppe faller sakta ner från ett Rött \"Alv Äpple\".
Daggen ser ut som en glas droppe som saknar hårdhet.

Jag går sakta mot det vackra \"alv äpplet\" och för min hand emot det.
Jag låter mina fingrar snudda och vidröra det kalla skalet.

Fukt finns kvar och ger avrtyck från mina fingertoppar.
Jag sluter min hand om det kalla och fuktiga \"Alv Äpplet\".

Jag lägger \"Alv Äpplet\" mot mitt nyckelben och jag ryser av att känna det kalla skalet tätt intill min hud.

Mina armar knottrar sig och det går en il genom hela kroppen.
Jag för nu \"Alv Äpplet\" sakta upp för min hals, låter varenda del av min kropp kylas ner av det kalla skalet.

Nu snuddar \"Alv Äpplet\" vid mina läppar.
Jag små ler och låter mina tänder snudda det släta skalet.

Nu tar jag min tunga och slickar sakta och lätt på \"Alv Äpplet\"
Låter skalet återigen bli fuktigt när jag andas på det.

Jag biter ett litet bett och känner den härligt söta saften snudda vid min tunga.
Jag håller upp \"Alv Äpplet\" och låter en droppe med Saft droppa ner i min mun, mina smaklökar drar ihop sig och jag vill bara ha mer.

Jag biter ännu en gång i det hårda skalet, låter ännu en droppe svalka min mun.
Jag har just ätit av Fantasiernas \"Alv Äpple\", jag har blivit den nya gudinnan av Alverna...




Fri vers av Mysterica
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-01-19 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica