Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens ljus

Ditt hjärta, det är fruset.
Vem är det egentligen som blivit förd bakom ljuset?
Du har blivit så konstigt slö,
allt du nu vill är att dö.
Vad är det du vill nå,
Som du ändå inte kommer få?
Som en skymt i varandras blickar,
Ges det ett helvetes bråk med kickar.




Fri vers av egotuilla
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-01-19 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla