Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komentera gärna,


Mobbare,

Rätt åt dej din jävla mobbare,
Du mobbade alla,
Du slog folk,
Du börja leka tönt,
Nu har gud straffat dej,
Nu får du skylla dej själv,
Du mobbade och mobbade,
Det va ditt val,
Inget utav det här e vårt fel,
Det e bara ditt fel,
Nu får du byta skola,
Jag tycker inte synd om dej,
Nej jag tycker synd om folk som blivit utsatta av dej,
Dom du mobbade så att dom inte orka mer,
Dom börja må dåligt pågrund av dej,
En av dom va jag,
Men jag gav inte upp,
Nej det gjorde jag inte,
Jag lyckades stänga min öron,
Sluta lyssna på dej,
Jag käfta på ibland,
Bara så du vet,
Gud ser allt,
SLUTA MOBBA!!




Fri vers av Amra
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra