Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket

Och för en sekund
trodde du att livet leker
Men så fel du hade.
Tro inte, bara upplev.
Där är så mycket sannare




Fri vers av Roger VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-01-22 04:10



Bookmark and Share


  Markattan
Visst ska man uppleva livet, inte bara leva. Väl fångat!
2005-01-27

  Cattis Rönn
på få rader...gillar!!...Bra skrivet!
2005-01-23

  Anna H
Man ska leva i nuet och bara ta in och uppleva :) Bra skrivet
2005-01-22

    Barbro. Norberg-Rönnlund
massor att läsa "mellan"
raderna. Filosofisk djup
och tankeväckande !
Jag gillar denna skarpt !
2005-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP