Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om glömskan för något vackert ...


Spik för spik

Spik för spik
Slår vi in i
Våran kista

Bräda för bräda
Sågar vi av
Vår vackra skog

Vi jordfäster
Våra liv med
Tre skopor smutsig jord

Ser på varandra
Vänder oss om
Går åt varsitt håll

Allt bara för att
Vi glömde
Se blommorna




Fri vers av Jack_iX
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:48



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Gripande text...
2007-01-23

  DanSan
**********************

Helt underbart Skrivit!!!

Saknar ord att kommentera

Allt det bästa till dig Jack!!!

Dan

***********************
2007-01-20

  Bubamara - Maria Zakrisson
kanske för att jag är snickare
eller skogsvandrare
eller drömmer om vårblommorna redan...

den här fastnade fint

bra
2007-01-20

  Cris
gripande och sorgligt
och mycket vanligt tror jag
att vi glömmer se på blommorna
2007-01-20

    sunnanvind
Men, vad otroligt vackert o gripande!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX