Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

over... vad finns det att säga nu..



kommunicera sa du klarspråk vill du ha
jag fattar ingenting
tycker jag säger tillräckligt
när jag inte protesterar
är tyst säger ingenting
när mina ord
inte väger tyngre än dina.




Fri vers av synda
Läst 347 gånger
Publicerad 2007-01-21 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

synda