Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill bli kär. Det här är vad jag har att längta efter.


vinterkärlek.

Blått mörker runt exploderande stjärnor.
Så fint det är i kväll, allt glittrar,
snöflingorna faller tätt omkring oss.

"Kom, vi snurrar !"
"Ja !"
Hennes stora tumvantar håller i mina händer

Det börjar snurra redan innan vi rört oss.
Hon är så söt,
så gudomligt vacker.

En vinterkväll på gågatan.
Här är bara vi -
ingen annan.

Hela världen snurrar
Vi skrattar högt
skratten når stjärnorna, de ler tillbaka

I ren kärleksyra
En kyss lika varm som kärleken själv
Tiden är oändlig.




Fri vers av linneajehn
Läst 678 gånger
Publicerad 2007-01-20 20:49



Bookmark and Share


  Lollan_
vacker dikt,
du använder fina ord och det är jättefint!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn