Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

Det är vackert att blöda

Min kära

Det är vackert att stå utanför

Min kära

Det är vackert att våga

Min kära

Det är vackert att gråta

Min kära

Det är vackert att tro

Min kära

Det är vackert att hjälpa

Min kära 




Fri vers av Neal
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-20 22:57



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Jättejättefint :)
2007-01-21

  abbe nilsson
jag gillar den! Rak, men anda djup pa nat satt.
2007-01-21

    Mahogny
Vackert, men jag hade velat veta lite mer :)
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal