Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om se bortom det svarta o låta elektriciteten tända ditt ljus ...


Min glädjes elverk

Jag låter
Sorgen styra
Mitt liv

Jag låter
Skulden göra
Mina val

Jag gömmer
Lyckan bakom
Eget lidande

Jag låter bli
Vara glad för då
Kommer straffet

Men var är
All min energi
Jag är så tom

Lyckan är
Mitt elverk

Glädjen är
Min elektricitet

Glöm inte
Glädje och lycka
De avgör din dag




Fri vers av Jack_iX
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-21 14:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känns som du är
så ledsen här...
Ta hand om dig...
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX