Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rader ur intet




Ska jag berätta om mitt liv?
Då får du läsa rader av ingenting
Hon greppade pennan och lät bläcket flyta över pappret
och nog blev hon förvånad
när bokstäverna plötsligt sjöng
och medelhavsfärger strömmade ur bläckfloden
Så mycket som legat dolt där
Dolt och förtryckt
men aldrig någonsin bortglömt




Fri vers av HQ
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-01-21 17:31



Bookmark and Share


  ForeignFragments
den största gåtan ligger inom oss
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ