Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man har barnasinnet i behåll behöver man aldrig besväras av att gå i barndom när man blir gammal!


Snöänglar




lilla gud gjorde snöänglar
tillsammans flög vi
under lyktorna
som spann sitt skimmer
längs Vintergatan

på jorden sågs avtrycken
och snön fortsatte falla





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 811 gånger
Publicerad 2007-01-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger