Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...allt på en gång, ut o in i vartannat... stanna, annars gör inte jag det... på edra platser - färdiga - - -


Kontinentaldrift...

Verkligheterna
skaver mot varandra
i accelererande fart

Livskontinenterna kolliderar
Kompasserna krossas,
gravitationen töms
och allt virvlar in i mig
virvlar mig in i allt

En brunögd kvinna landstiger i Cyberspace
en poet sopar snön från min bil
en väg framåt vänder tillbaka inåt
och ut vandrar plötsligt andra

Jag är ett jordklot utan ryggtavla
jag är verkligheter som aldrig vilar

Du finns också
i mig nu!




Fri vers av Steffepeffe
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-01-21 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe