Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena eller det andra...


Muntlig kommunikation är jävligt överskattat.
Håll käften och förstå handlingen istället.
Jag ligger ju med dig pucko.




Fri vers av synda
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-01-22 14:45



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
Svår dilemma! hehehe
Du är rolig (fast fortfarande bitsk)
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

synda