Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss X

 

 

Dina läppar

Bär min

Undergång.




Fri vers av Neal
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-01-22 17:45



Bookmark and Share


  abbe nilsson
Störtsköna välvalda ord, oh så bra!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal