Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få rätt till att älska

Hur kan det var så hemskt?
Hur kan kärleken vara så?
Ja, så hemsk.

Ska inte kärleken vara något glatt i livet.

Något som värmer en när man är ledsen.
Något som kramar om en så det känns djupt in i hjärtat.

Hur kan då kärleken kännas som en stor tung sten som man bär med sig
Som är nästan omöjlig att kasta av sig

Det är då man tänker

Hur mycket bättre världens skulle vara utan kärlek
Utan att behöva slippa oroa sig sekund för sekund

Men det är då som dom underbaraste tillfällena kommer i livet.

Då man verkligen älskar någon
Som älskar en tillbaka.

Men chansen är ju minimal.

Så just nu när jag hittat någon jag älskar.

Kan du inte låta mig älska just honom?




Fri vers av henley
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:09



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja, denna oro som kärlek kan ge!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

henley