Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står bakom dig som en skugga

Jag gömmer mig bakom dig,
står bakom dig som en skugga.

En ful skugga.

Jag ler när du ler,
jag ler på samma sätt som du,
står bakom dig som en skugga.

En ful skugga.

Jag har på mig likadana kläder,
vill att de ska passa lika fint på mig som på dig,
jag står bakom dig som en skugga.

En ful skugga, som försöker se ut som den människa hon en gång var.




Fri vers av stellaa
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-23 19:46



Bookmark and Share


    hymerito
Helt jätte bra!
2007-01-24

    Camillaa
gud så bra!
riktig läsarglädje! :)

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

stellaa