Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dans

Den dans du från början förde
blev snart vår egen
Takten fanns inte uppfunnen

vi följde varandra
och gör det än



låt inte musiken tystna




Fri vers av M
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-24 07:37



Bookmark and Share


  Söder
Så fint. Det är väl så det är... Man finner varandra och skapar något speciellt, som inga andra har. En egen dans...
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

M