Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskalan


på snirklig och snårig stig
seglar snöflingor i solen

övar stelfrusna skalor
i skuggan av en skata




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 11:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ljuset mitt i det iskalla.

Eva
2009-01-30

  Sunlight
Denna tycker jag om! Speciellt det lite avhuggna avslutande "i skuggan av en skata". Härlig dikt!
2007-01-26

  Nettan
Limpio y ordenado en época invernal, señor;)
2007-01-24

  Cris
Vackert och vintrigt..
"stelfrusna skalor"

fint.. brr..lite kallt :-)
2007-01-24

    Jennie1127
fint! :)
får en bild i huvudet som man blir glad utav
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP