Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budbäraren

 

Han bär sin skuld

som ett kors på ryggen

Smärtan har sedan

länge förblindat

 

Inget av det här

Och jag menar inget

Av det här

 

Svider så mycket




Fri vers av Neal
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-01-24 16:22



Bookmark and Share


    Lo Z.
Väldigt fin dikt, och jag gillar formateringen eller vad man ska kalla det för.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal