Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör inte så sluta att tjata

Vet inte om jag hör dig?
Men jag ser din mun som rör sig.

Vad säger du?
vet inte,men du ser arg ut.

Var har jag gjort nu?
Ja alltid något,för du skäller

Eller gör du verkligen det?

Jag vet inte för jag kan inte höra dig,jag stänger mina öron,jag hör inget alls.

Pappa sluta att tjata för jag hör inte ,mina öron är igen bomade.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-24 19:25



Bookmark and Share


    mizzW
skiit bra!! xD
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl