Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om uppvaknande



Livsdjup

Vit som snö
av is du faller..
ner till markens gnistrande rand

Skör du är
i värmens daller..
men ändå finns där ett gemensamt band

Värme och kyla
i kosmos gryta..
Skapar livet som det är

Väck livet inom dig
lär dig ryta..
Ty allt finns omkring dig det väntar dig här




Fri vers av A. Öst
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-01-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Öst
A. Öst