Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min minsta dotter är mycket sjuk....


Så rädd att förlora dig.

Vill ta vara på varje sekund.
Är så rädd att mista.
Skulle aldrig orka.
Är svag redan nu.
Som en dröm skulle du vara.
Har levat så lite av din tid.
Kanske är den allt du får.
Kanske är den allt jag får med dig du lilla sparv.
Älskar dig!
Men så rädd att mista.
Bevarar varje sekund som ett minne.


Mamma




Fri vers av Puzzel_25
Läst 606 gånger
Publicerad 2007-01-24 23:48



Bookmark and Share


  AjBi
Hoppas din lilla gos-ängel mår bättre redan...
2007-04-19

  ia VIP
det finns inget värre än när ens barn är sjuka
den maktlöshet som infinner sig är obeskrivlig
hoppas att det löser sig
kram ia
2007-03-22

  prinscess VIP
den här var sorglig
hoppas att lilla dottern kryar på sig
tänker på dig
varma kramar till dig
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25