Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en konversation vid läggdax. Tydligen en tidpunkt då världar möts. Sex år, och fortfarande klok. Hoppas att det alltid förblir så! Hon var förkyld o ville ut o leka med kompisarna.


Gudsbegrepp för ett barn


Dotter: Jag har sagt till Gud att jag ska vara frisk nu!

Pappa: Jaså?! Hmm, vad svarade Gud då?

Dotter: Han sa ingenting. Det gör han aldrig.

Pappa: Så Gud är en kille, alltså?

Dotter: Gud är... Det finns hundra Gudar, förresten.

Dotter: Gud är uterst uterst en kille, och innerst innerst en tjej!




Övriga genrer av Mangal VIP
Läst 1199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-25 13:20



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Åh, käärleks små under barn...så fina o kloka, med tankar och frågor som vi själva ibland glömmer att ställa och i frågasätta. :)
2011-06-29

  Ninananonia VIP
Visdom :)
2011-03-29

  Marreb
Mysig. Ungar är härliga!
2007-06-22

  Tosan VIP
Skön!
2007-04-16

  VITRIOL
Vilken underbar gud-föreställning.
2007-02-08

    ej medlem längre
haha! underbart!
vilken genomskådning!
fantastiskt..
2007-02-07

  Sunlight
Åh, dessa underbara genomkloka ungar, som fortfarande ser! Förstår om detta var en guldkantad stund att bevara i hjärtat.
2007-02-06

  sompio
Vad harligt med kloka barnaord. Vad hander med oss nar vi aldras och glommer bort var innersta klokhet...
2007-01-26

  Daniel_78 VIP
:) alltid roligt att läsa sånna här saker
2007-01-25

    Lena Nilsson
Minns när jag frågade min lillkille hur han kunde vara så säker på att Gud är en kille.
- Det hörs ju på namnet, sa han. Gud är ju ett pojknamn. Om han varit en flicka hade han väl hetat Gudrun!
2007-01-25

  KonstigaKatter
Ah, barn...*S* jätte bra förklaringar från hennes sida, snart kommer respons i form "Varför frågar du så? Vet du inte det?!"
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP