Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmabumerang

Jag
sprang ifrån
mina rädslor. 

Tills de bleknade, blev osynliga,
okännbara, onämnbara.

Så tog det tvärstopp.
En osynlig vägg.
Rest utan min vetskap.

Det var som att jag
hann ifatt mig själv
utan att fatta mig själv.

Väggen var jag.
Vägen var jag.
Springandet var jag.
Farten var jag.
Krocken var jag.

En krock.
En kropp.
En knopp.
Som brister.

Ett utbristande.
I längtan efter liv.
I full tillgång.
Till mig.

 Så rädd jag har varit
Så modig jag är nu.

Jag känner.
Jag gråter.
Skrattet vaknar.
Jag lever.
Mer.
Och mer.




Fri vers (Fri form) av Mangal VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-27 22:38



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vägen hem är en rea i tiden!
Genomskådandets transformation!
Pånyttfödelsens tillgång till alla känslor
som får synas!
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP