Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trevar efter ord...


Sovandets illusion

I landet Ingentid är Allt Vaket.

Medvetandet byter utblickspunkt
när väckarklockan ringer.

Som en stråle ljus silar sig genom lövverket
så vaknar jaget sakta på jordens yta.




Fri vers (Fri form) av Mangal VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-02 08:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja visst är det så
Fint
Väcker mina tankar ...


2022-04-05

  Kungskobran VIP
Jag är en illusion
finns bara som ett skal
med en trasig själ
som irrar jorden kring
sökande efter mening
som inte finns

2022-01-27

  "Silver" VIP
Tänker på jaget i din dikt om den tatuerade regnbågen, det skildrande, upplevande jaget. Tycker mycket om dina ord om existensen.
2021-07-24

  lodjuret/seglare VIP
Mig tycka om denna dimension, det är en sådan lycka att le i den, eller 'va'?
2021-03-29

  Robert Hellström
Härligt att se att du plitar igen, väl skaldat och genomtänkt text( som alltid)
2021-02-06

  Blått Norrsken VIP
Så klargörande av tidens obetydelse för dess vakenhet
2021-02-03

  WyS VIP
Få ord som säger allt!
"De vakna , sovande som tappat sitt rotfäste!
2021-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP