Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mejslar mig

Dina
smekande händer
är som släggor
som lossar allt
jag så
omsorgsfullt
fogat samman.

Sprickorna
jag spacklat över
och i vissa fall
förgyllt
rämnar.

I tillåtet
varande
framstår
jag
för varje
avfallande
skärva.




Fri vers (Fri form) av Mangal VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2022-05-13 09:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärlekens händer helar , så skönt att få vara den man är …
2022-12-28

  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet i Ord i hur kärleken river upp skydd för sårbarheten att våga släppa in känslor som för oss närmare vår inre kärna i livets mysterium. Hur underbart läkande och fruktansvärt hemsk kärleken är på samma gång.

2022-06-22

  Kungskobran VIP
Kärleken är blind, allt
kan hända
2022-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker, tänker läsa den för bästa väninnan...
2022-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på kärlekens magiska kraft.
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP