Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dej älskade..

Om jag fick vara din för evigt, vilken tur jag skulle ha.. Om jag fick ligga bredvid dig oh se dig sova, vakna tillsammans med dig det skulle vara som himmelriket för mig. Just nu känns det som om jag lever i en dröm, tänk om jag aldrig behöver vakna upp ur den drömmen och gå ut i verkligheten och se allt hemskt som pågår där. Jag älskar dig av hela mitt hjärta men vet inte hur jag ska kunna visa dig på bästa sätt. Trodde inte på kärlek vid första ögonkastet. Men när jag såg dig så visste jag att jag va kär..




Fri vers av Jessica90
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-01-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90