Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

mina tankar förs ofta till dig

egentligen är det ganska jobbigt, jag vet inte vem du är

du existerar inte i min värld.


endå gör du det, du är glasklar

som kristall

i mina tankar

som ofta är konsentrerade på dig.




Fri vers av Yeti
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-01-25 22:13



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra, det kan var svårt att glömma
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti