Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag

 

 

Nätterna droppar ner i dina lakan

Det är fuktigt, och tungt.

Du drunknar: I djup sömn

 

Utanför målar de över stjärnorna

 Det är färg överallt

Och  penseln, tjock med färg.

Ett sträck mer.

 

Självklart kommer de att försvara sig.

 

Natt efter natt.

 




Fri vers av Neal
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-25 22:43



Bookmark and Share


    8=+
Jag gillar verkligen den här texten, den är så visuell. Kanske är det för att jag tycker om penslar, vet inte.
Jag tycker att du skriver bra, språket är skönt.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal