Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes leende

 

 

Min älskling bär undergångens,

Rock n roll.

 

Det ultimata riffet.

 

Min älskling är så tyst.

Hon vibrerar:

 

Elektriskt

Pornografi.

 

Min älskling viskar:

 

I bruset

 

Som de

 

Odödligt

 

Vackra.

 




Fri vers av Neal
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-01-25 23:23



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Otroligt fint
:)
2007-01-26

  Lidde
Varför inte, Fint
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal