Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gåta att lösa


Vad är det

Femfinger finner saknad
O vaknar med ett ryck
Ingen hade förvarnat
Kanske ödets nyck

Enbent väcks till ny dag
Han reser sig och står
Enögd ser sig kring
Fröjas valv han når




Övriga genrer av Roger VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-25 06:48



Bookmark and Share


  Jer
Fann denna idag,
fick en skvätt...
uh, en skratt.
2007-12-29

  Markattan
Finurligt fillelurat om en liten filur. Tack för denna!
2005-01-27

  Sussa
bra! Glad blev jag på en gång. Tack!
2005-01-26

  Anette Blomberg
tillkortakommandena får sin upprättelse i den kvinnliga värmen. suck pust o stön sånt vackert hyllningstal. snyggt!
2005-01-25

    Johannes_ny

2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP