Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de gör mig till en sån

sjung min AK47:a
i hennes öra
så hon vaknar
med allt inuti
utanpå
gräv med fingrarna
jag vill nå längst ner
i blodkanalerna
vara klickljudet
mot cellväggarna
plocka ut kulorna
hon fryser
lägg förband
indränkta i bensin
å kvällen sista cigg
får vara detonator
snälla gud
låt henne tända eld
på hela stan
ladda mig
med tre blå piller





Fri vers av CISCO KID
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-01-26 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor