Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad lite som behövs för att känna ro


Snöfritt samvete

 

I morse skottade jag min grannes uppfart

den gamla damen märkte inte ens att jag var där

Ändå gick jag lätt till sinnes därifrån




Övriga genrer av Agnes
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-01-26 10:19



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
fin
2007-01-31

  Paulina LH VIP
Värmande och glädjande! :))
2007-01-29

  Skosnöret
En av de bästa känslor! Får man inte ett leende på läpparna hela dagen eller?

Kram (Pssst...funderar på att skriva ut din nya bok)
2007-01-26

  Ulf Popeno
Hon kanske hade tungt sinne?
2007-01-26

  Fredrik P. VIP
Snyggt skottat!
2007-01-26

    Lena Nilsson
Visst är det kul att vara snäll!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes