Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade min stjärna

Vaknade i svett ångest och en snurrig hjärna

Då jag drömt att jag förlorat min stjärna

Hon föll från den svarta himlen

och jag sprang och sprang ville fånga

henne så gärna


Och just när jag snuddade vid hennes

stjärnspetts

såg jag tårar rinna från hennes glittrande ögon


och det var då jag förstod

att hoppet var ute för henne

och även mitt

farväl till min stjärna som försvann

någonstanns in i mina mörka drömmar





en bit av mig kommer aldrig att bli den samma igen




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 581 gånger
Publicerad 2005-01-25 10:35



Bookmark and Share


  Dilsewat
tanke... påminner mycket om en dikt jag skrivit... men inte lagt ut... att man kan tänka på samma sak, men beskriva det så olika... vackert min vän! din poesi står nära...
2005-02-22
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli