Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är ödet egentligen. för att komma till situationer som vi kallar ödet har vi gjort val, aktiva eller inte....eller hur?


amor fati

du gick förbi

jag valde att gå med dig

inte så långt

men en tid

gav så mycket

var det ödet

 

 

 

att du gick förbi




Fri vers av M
Läst 617 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-01 20:09



Bookmark and Share


  Patrick K
Varma ord, fin poesi!
2007-04-21

  Söder
Intressant... väljer vi vårt öde, eller hur funkar det egentligen...
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

M