Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in i dig nya värld

Skälvande
längtan
forskande händer
målmedvetna
kyssar
på väg
framåt

in i dig

 där blir vi ett

i en värld där vi aldrig varit förut

i alla fall inte

du och jag :)

 




Fri vers av M
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-02-07 15:30



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ja det är jätte spännande det du beskriver
precis som att upptäcka en helt ny värld :)
2007-02-10

  Freeman
Sensuellt och kärleksfullt, jättefint!!!
2007-02-07

  Söder
...nya världar att upptäcka... mycket bra.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

M