Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stop

Det tog nästan ett liv.

Att lära hundarna,

min sång.

 

Du andas järnvägsräls.

Och klär dig i,

Kulhål.

 

Ohh jävlar vad jag vill.

Tatuera din kropp.

 

Och du bara ler,

när det anarkistiska,

loket genomborrar.

 

Sen ansiktena.

 

Nattlig stations,

 

Stop.




Fri vers av Neal
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-01-26 15:38



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Jättebra!
Fint. Tufft
:P
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal