Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hedone är grekiska och betyder lust el. njutning. All smärta vi kan ha försvinner när vi fylls av dessa ögonblick. det är den största lusten. Smärtans rum försvinner när vi är i detta så hett önskade tillstånd.


Hedone

Det nya
den oskuldsfyllda tiden
det ej upptäckta
denna ej redan skrivna saga


vill finna den
igen
igen
igen

vi skriver ny historia

den första kyssen- som aldrig kommer igen
älgskogen som är så stor
att det tar dygn att utforska den

ord aldrig sagda
viskar du
i din älskades öra

ögon ser dig
ny kropp som vill ha din
och du vill


nya mess att forma
dessa lockar
tankar
som är i rörelse
över
i
och under

hösten blev inte
men det blir en vår

dagen kommer
men det blir aldrig mörkt


vad blir

sökte och fann
en ny barm

fann en ej utsprungen.....ros




Fri vers av M
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-26 15:44



Bookmark and Share


  Söder
Oh, vilken skön dikt... det nya, spännande... härligt!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

M