Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordet lagom är ett ord med en innebörd som jag tror mer och mer på. Sökandet i livet handlar om att finna en balans, både inuti oss själva och gentemot vår omgivning. Missar vi inte dagarna då vi bara är...någonstans mittemellan....


medelvägen

Gråt ej mer
låt dig ej plågas mer

du förgör dig själv
i kampen och ditt sökande

Mellan ljus och mörker
skymmer det
det är då, det är som vackrast

 Men du,stanna då där

se, var där i livet

låt det bli din,
bara den just för dig-

gyllene medelväg




Fri vers av M
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-29 23:03



Bookmark and Share


  Söder
Fint skrivet... Hitta balansen och sedan vara där i livet...
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

M