Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela kärlek II

Så får du mig
Alltid
Med frivilligt tvång
En återvändsgränd utan slut

Jag leder dig dit du tror att jag vill
Dit jag tror att du vill att jag vill

Och vi låtsas
Att vi känner

Varandra

Att vi känner
Med varandra

Och vi gråter
Du för att jag gråter
Jag för att du
För att orden är döda
och gråt är det enda vi har

Gemensamt




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-01-26 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me