Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kim och thurston

han sa
du kan vara kim
så är jag thurston
och alla barn är med på turnéerna
korta lockiga blåögda barn

och vi kan låtsas att vi andas




Fri vers av britta VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-01-26 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britta VIP