Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord i hop

svor i otäcka ordalag

lät plåstren falla från såren

skuggade min skugga

bit för bit

passade på att ta en tugga

på skämd ost

funderade över ordet skruvstäd

vandrade på randen

bet mig i kinden

lät strykjärnet dofta fest och pressveck

och värnade ett okänt barn

på TV:n

där de pratade om Botswana

och att bilden av landet

förskönats för mycket

hur gick det till ?

och hur gick det till

att skriva stofer

som dessa?




Övriga genrer av vissla
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-26 19:56



Bookmark and Share


  Söder
Hur det än gick till så blev det bra. Gillade läsningen av denna.
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla