Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet inför mitt rätta jag



jag ser mig själv tränga in i
den oporösa grenen framför mig

kan inte berätta varför
och inte vad jag ser
för jag blundar

vågar inte annat

kan gissa att det innebär smärta
att tränga in i en ny värld

men borde ta rejäla simtag
i trånghetens mörker

öppna mina ögon

låta ett bländande vitt leende
fungera som strålkastare
i nytt territorium

strunta i varför

dået

kan kittla mig under fötterna




Fri vers av H Helix
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix