Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla svek, alla förutom du.

Att stå där i regnet,
med dyngsura kläder och iskallt blött hår.
Att försöka minnas vad som egentligen hände.
Att inte veta vilka det var som svek,
och vem det var som inte gjorde det.

Att stå där i regnet,
med dyngsura kläder och iskallt blött hår.
Att bli påmind om allt som hände.
Att veta att det var ni som svek,
och att det är du som står bredvid mig,

här i regnet står vi,
och påminns,
känner,
vet.

Alla svek, alla förutom du.




Fri vers av stellaa
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-01-27 19:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känner en smärta då jag läser detta...
Alla svek!
Men någon fanns där , för dig!
Bra , med känsla som förmedlas...
2007-02-15

    hymerito
Bra text, det är tur att det finns några människor som inte sviker
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

stellaa