Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänster sko satt plötsligt bättre på höger fot


Hon sa att det aldrig var samma sak när jag sa det.
\"Inga stenar flyter av sig själva\".
Och som jag lyssnade. Och sjönk.

Alla ord kräver en lyssnare.
Denna känsla söker en väg.

Det är som;
Kall luft i varma lungor.
Svåra ord på enkla tankar.
Döden nära om man vill.

Tystnad. Sen blev orden mina.
\"Fel är att våga leva\".
Och där hon satt.
Lyssnande i min väg.




Fri vers av Samuel VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-01-28 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP